About
profielfoto

Pieter Bakx is het gezicht achter BX Photography.


Als autodidact heb ik mij bezig gehouden met alle aspecten van de fotografie. Zo heb ik voor vrienden en bekenden diverse bruidsreportages verzorgd, fotografeer ik voor een theatergezelschap en heb ik diverse events gefotografeerd. Reisfotografie heeft mij ervaring gegeven in architectuurfotografie, natuurfotografie en straat- en portretfotografie. Altijd ben ik op zoek naar net een andere invalshoek en die ene bijzondere plaat. Uit liefde voor het vak Fotografie en de behoefte mij vaktechnisch te verbeteren, heb ik de opleiding tot fotograaf in Breda aan de School voor Fotografie gedaan. Daar heb ik mij toegelegd op bedrijfsfotografie en fotografeer ik de mens in al zijn facetten.Graag breng ik uw bedrijf sfeervol in beeld.

Of het nu om een reportage gaat, portretten van u en/of uw werknemers of uw bedrijfsevents. U kunt ervan verzekerd zijn dat ik niet rust voordat u tevreden bent met het resultaat.Een veel gestelde vraag is wat een opdracht kost. Het gemakkelijke antwoord is: "dat ligt aan de opdracht".

Zelf vind ik het altijd prettig om vooraf een idee te hebben van uw wensen voor ik een offerte maak. De basis van de kostenberekening doe ik vanuit mijn reguliere uurtarief van 70 euro per uur exclusief btw (84,70 euro inclusief). Bedenk dat fotografen ook tijd moeten rekenen voor voorbereidingen, bewerken en afdrukken of digitaal aanleveren. Maar alles is bespreekbaar.


Bel of mail gerust voor meer informatie. Dit kan via  het contactformulier hieronder.

BX Photography


   Helmond, Noord-brabant

nederland

E-mail: info@bxphotography.eu

Tel : +31(0)6-42940292

KvK   :64216985